Skip to Main Content »

Search Site
Je winkelmand is leeg

Gusta, smaak & liefhebben

Gusta, inspirerend servies en meer...

 Gusta

Attentie: wij zijn één van de online Gusta verkooppunten, niet de verantwoordelijke leverancier/importeur.

Gusta historie

Het is nog niet zo lang geleden dat het bekende Nederlandse woonaccessoire bedrijf KPM een volledig nieuw concept uitbracht met de merknaam Gusta. Dit concept wijkt af van de gebaande paden; het is volledig gericht op insprireren, ervan houden en vooral smaak. Wij Nederlanders en Belgen genieten steeds meer thuis, lekker in de keuken, de woonkamer, de lounge of in de tuin. Een heerlijke avond met vrienden en familie, lekker koken en met zijn allen eten, de tafel mooi gedekt, de kaarsjes aan, het huis gezellig aankleden, de warmte in- en buitenshuis, genieten van de momenten samen!

De producten die geïntroduceerd werden onder dit concept vonden al snel hun weg naar de Nederlandse huishoudens en de laatste jaren werden steeds weer nieuwe thema's toegevoegd onder het Gusta label. De producten zijn erg geliefd bij kerstpakketten leveranciers, die de werknemers en zakelijke relaties jaarlijks weer verrassen met kwalitatief goede en smaakvolle Gusta producten. Inmiddels bestaat het Gusta assortiment uit ca. 800 producten in verschillende categorieën, van sfeervolle kaarsen en stoere windlichten tot hoogwaardige pannen, keukengerei en serviesgoed.

Gusta assortiment

Gusta Charme lijn - servies

De Gusta charme lijn bestaat uit servies met inspirerende teksten voor in de keuken en uiteraard op tafel. Erg populair zijn het kaasbordje "Brie", en de broodschaal "baguette". Maar ook de Gusta etagere en de Gusta schaal chip & dip hebben ons magazijn in grote aantallen verlaten.

Gusta Grillin' & Chillin - alles voor je BBQ

Gusta Grillin' & Chillin' biedt allerlei artikelen voor de BBQ of een gezellige picknick. Verrassend mooie en functionele artikelen voor man en vrouw, bijvoorbeeld de Gusta BBQ grill en erg handige flexibele spiezen. Het Gusta BBQ assortiment wordt regelmatig uitgebreid met leuke nieuwe prints en vormen.

Gusta Scent & Blend

Scent&Blend is een sfeervol geurenconcept ontwikkeld door de makers van GUSTA. Scent&Blend is een insprirerend onderdeel van je huis wanneer je de wax melts brandt. Het zelf creëren van je eigen blend, op jouw moment en met jouw eigen sfeerbepaling is de trend op het gebied van sfeermakers in huis. De deelbare scents zijn verkrijgbaar in heerlijke geuren. Gecombineerd creëren de scents een geheel eigen ‘blend'. Een uniek concept waarbij eigenheid en beleving leidend zijn. De scents kunnen onderling worden gecombineerd waardoor blenden eindeloos wordt. Met de unieke blends en mooie geurbranders en accessoires creëer je altijd de juiste sfeer. Meer informatie vind je op onze pagina over scent and blend.

 
© 2017 Maakjeeigensfeer.nl - Een handelsnaam van Sfeer & zo - KvK: 57065705 - BTW: NL852423986B01