Skip to Main Content »

Search Site
Je winkelmand is leeg
5 artikel(en)
Toon: 10

Unboxing door Mywickedweirdlife!
Vandaag heb ik een Super leuke Unboxing voor jullie van Maakjeeigensfeer.nl een heel erg leuke webshop met alles voor in en om het huis om een fijne sfeer mee te creëren!...

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Algemeen door Saskia van Mywickedweirdlife

Unboxing door Pinkit!
Van de webshop 
Maakjeeigensfeer heb ik een pakket ontvangen met allemaal producten die echt bij dit herfst weer passen. Vandaag laat ik jullie zien wat er precies in zat en wat ik er van vind. De webshop Maakjeeigensfeer verkoopt diverse artikelen voor in huis zoals kaarsen, geur producten, servetten, servies en nog veel meer.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Algemeen door Bianca van Pinkit

Omdat het bijna Vaderdag is leek het me leuk om een paar van mijn favoriete BBQ items op een rij te zetten. Kun je jouw vader, man of vriend mooi verrassen met een stoer Vaderdagcadeau....

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Sfeer aan tafel door Rene

Ik heb het plan opgevat om tijdens de feestdagen uitgebreid in de keuken te gaan staan. Met als klapstuk die hele moeilijke en ‘oh zo mooie taart’ die ik al zo lang wil maken. Maar ergens tussen de deadlines voor Maakjeeigensfeer.nl en Jop & zo, de voorjaarsschoonmaak, last-minute boodschappen en het Paasontbijt bij Juul op school gaat het mis.

Gelukkig heb ik voor deze momenten een heerlijk ‘kan niet mislukken en staat in 10 minuten op tafel’ dessert recept. Het heet Eton Mess en bevat fruit, meringue schuim (mijn favoriet!) en slagroom. Speciaal voor Pasen maak ik een variant met geel fruit die ik voor deze gelegenheid heb omgedoopt tot ‘Easter Mess’.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Sfeer aan tafel door Jopke

Sfeerblog

Sinds Maakjeeigensfeer.nl online is gegaan kunnen we ons leven het beste omschrijven als één groot avontuur. Een superleuk en druk avontuur want onze dagen zitten altijd vol. Zo hebben we vandaag leveranciersgesprekken, een fotoshoot, de webshop aanvullen met nieuwe producten, bestellingen versturen, de chat bemannen, mailbox bijwerken en de administratie op het programma staan.

Gelukkig krijgen we er ook heel veel energie van omdat.....

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Algemeen door Jopke Jongen
5 artikel(en)
Toon: 10
 
© 2017 Maakjeeigensfeer.nl - Een handelsnaam van Sfeer & zo - KvK: 57065705 - BTW: NL852423986B01